Focus Dailies All Day Comfort (30 linssiä)

Piilolinssit
20,90
BC
PWR
kpl
BC
PWR
kpl
- +
BC
PWR
kpl
- +
Varastotiedot ovat käytettävissä parametrien valinnan jälkeen.

Info

Kaarevuus
8.6
Brändien
Focus
Vaihtoväli
Päivittäin
Valmistaja
Alcon
UV filtteri
Ei
Pakkauksen koko
30
Hapen läpäisevyys
26
Vesipitoisuus
69
Luokat
Spherical
Materiaali
Nelfilcon A
Halkaisija
13.8 mm
Artikkeli nro.
FDC30

Yksityiskohdat

Pakkaus: 30 kpl / laatikko

Säilyvyys: päivässä

Focus® Dailies® All Day Comfort -päiväkäyttöiset piilolinssit ovat piilolinssivalmistaja Alconin tuote. Linssit on päällystetty kostuttavalla PVA-väliaineella. Jokaisella vilkaisulla pieni määrä tätä materiaalia aktivoituu piilolinssin pinnalla ja kostuttaa silmät tehokkaasti. Tiesitkö, että keskimääräinen ihminen räpyttelee silmiään 11 000 kertaa päivässä? Focus® Dailies® -kontaktilinssit ovat kertakäyttöisiä piilolinssejä, mikä tarkoittaa, että ne on heitettävä pois päivän päätteeksi eikä niitä voi käyttää uudelleen.

Focus® Dailies® All Day Comfort -linssit on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat pitkäkestoisen käyttömukavuuden ja vakaan asennon silmässä.

Focus® Dailies® All Day Comfort -linssit ovat päivittäislinssit, käytä niitä aamulla ja heitä pois illalla. Täydelliset rentoihin urheiluharrastuksiin tai vain silloin, kun et halua vaivautua päivittäisen hoidon kanssa.

Jokapäiväinen ja rento käyttö

Focus® Dailies® All Day Comfort ovat loistava valinta niille, jotka haluavat käyttää piilolinssejä satunnaiseen käyttöön, kuten urheiluun. Puhdistusta, desinfiointia tai säilytystä ei tarvita, joten hoitotuotteita ja muita piilolinssitarvikkeita ei tarvita, kun käytät päivittäisiä linssejä. Focus® Dailies® -kontaktilinsseissä on vaaleansininen sävy, joka helpottaa linssin paikantamista ja sovittamista (tämä sävy ei näy silmälle).

Mielipiteet

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon kampanjoistamme ja uutisista.