EasySept Hydro+ (360 ml)

Piilolinssiliuos
16,90
14,90
-12%
Varastotietojen haku käynnissä.
- +

Info

Brändien
EasySept
Valmistaja
Bausch + Lomb
Koko
yli 300 ml
Tyyppi
Peroksidiliuos, Herkille silmille, Ei sisällä säilöntäaineita
Artikkeli nro.
ESHP360

Yksityiskohdat

EasySept Hydro+ (360 ml), peroksidipohjainen piilolinssiliuos ja kotelo

Huomio! EasySept Hydro+ (360 ml) -kosketuslinssiliuos sisältää peroksidia. Noudata käyttöohjeita!

Tuote-esite:

TÄMÄ ESITE SISÄLTÄÄ TÄRKEITÄ TIETOJA TUOTTEEN KÄYTÖSTÄ JA TURVALLISUUSTIETOJA. LUE SE HUOLELLISESTI JA SÄILYTÄ SE MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN! VÄÄRÄNLAINEN LINSSIEN HOITO VOI AIHEUTTAA VAKAVIA SILMÄONGELMIA.

Bauch & Lomb -valmistajan EasySept Hydro+ 360 ml piilolinssiliuos on peroksidipohjainen neste, joka soveltuu kaikentyyppisten pehmeiden piilolinssien, myös silikonihydrogeelilinssien ja kaasua läpäisevien linssien, puhdistukseen ja desinfiointiin. Poistaa tehokkaasti lian ja proteiinit, jotka kertyvät linsseihin käytön aikana.

Miten EasySept Hydro+ (360 ml) peroksidinen piilolinssiliuos toimii?
Liuos sisältää 3 % vetyperoksidia, joka toimii desinfiointiaineena ja tappaa tehokkaasti kaikki patogeeniset mikro-organismit.
EasySept Hydro+ 360 ml:n peroksidinen piilolinssiliuos poistaa epäpuhtaudet ja saostumat puhdistusprosessin aikana varmistaakseen, että liuos neutralisoituu tehokkaasti eikä aiheuta epämukavuutta tai vammoja, kun puhtaat linssit asetetaan.

Käyttämällä EasySept Hydro+ (360 ml), peroksidipohjaista piilolinssiliuosta
Kun käytät EasySept Hydro+ (360 ml) -peroksidipohjaista piilolinssiliuosta, on erittäin tärkeää, että noudatat alla olevaa menettelyä.

 1. Käsittele linssejä aina puhtailla käsillä. Pese ja kuivaa kädet puhtaalla pyyhkeellä ennen linssien käsittelyä.
 2. Varmista, että mukana toimitetussa pidikkeessä on neutralointilevy.
 3. Kun olet poistanut linssit silmistäsi, aseta ne kämmenelle ja tiputa sitten 2-4 tippaa EasySept Hydro+ (360 ml) peroksidipohjaista piilolinssien neutralointiliuosta linssin päälle ja hankaa linssejä varovasti.
 4. Avaa kotelo ja aseta yksi piilolinssi kerrallaan kumpaankin piilolinssikoriin. Varmista aina, että laitat vasemman linssin L-merkittyyn koriin ja oikean linssin R-merkittyyn koriin. Sulje korit varovasti.
 5. Täytä kotelo peroksidiliuoksella merkittyyn viivaan asti ja ruuvaa korkki kotelon päälle.
 6. Anna reaktion vaikuttaa vähintään 6 tuntia. Pidä kotelo pystyasennossa äläkä käännä tai ravista sitä prosessin aikana.
 7. Kemiallinen reaktio on valmis, kun vedessä ei enää näy kuplia peroksidin hajotessa.
 8. 6 tunnin kuluttua linssit voidaan poistaa ja jäljellä oleva liuos kaataa pois. Huuhtele pidike suolaliuoksella ja anna kuivua.
 9. Ennen asettamista linssit voidaan huuhdella puhtaalla suolaliuoksella. Älä koskaan huuhtele linssejä peroksidiliuoksella.

Tärkeitä varoituksia:

 • Älä koskaan käytä peroksidiliuosta suoraan silmiin, sillä se voi aiheuttaa vakavia vammoja. Älä aseta silmiin linssejä, jotka ovat joutuneet kosketuksiin liuoksen kanssa, jota ei ole neutraloitu.
 • Älä koskaan käytä tavanomaista piilolinssitelinettä peroksidiliuoksen kanssa. Käytä vain pidintä, jossa on erityinen neutraloiva levy, joka tulee nesteen mukana.
 • Älä poista linssejä erityisestä pidikkeestä ennen kuin neutralointiprosessi on päättynyt (vähintään 6 tuntia).
 • Älä koskaan täytä pidintä liikaa neutralointiaineella. Kaatunut, neutraloimaton liuos voi vahingossa joutua kosketuksiin linssien tai sormiesi kanssa ja aiheuttaa vammoja.
 • Tämä ei ole yleishoitotuote! Käytä optikon antamien ohjeiden mukaan.

Mielipiteet

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon kampanjoistamme ja uutisista.