Delta piilolinssiliuos

CooperVisionin Delta-liuokset ovat ihanteellisia kaasua läpäisevien piilolinssien kosteuttamiseen ja desinfiointiin. Ne sisältävät poloksameeria, ainetta, joka voitelee piilolinssit muodostamalla niiden ympärille nestekerroksen, joka pehmentää ja vähentää kitkaa silmän kanssa, jotta linssien käyttö olisi mahdollisimman miellyttävää.


Kovien piilolinssien Delta-liuokset sisältävät polyheksanidia, joka mahdollistaa linssien erinomaisen desinfioinnin. Ne sisältävät myös kostutus- ja hoitoaineita. Nämä liuokset ovat yhteensopivia kaikkien kovien piilolinssien kanssa, ja ne lisäävät käyttömukavuutta ja poistavat epäpuhtauksia.

Deltan liuoksia on todellakin useita eri tyyppejä, joista suosituimpia ovat Delta Plus, Delta Cleaner ja Delta Plus -desinfioiva liotus- ja kostutusliuos, joilla kaikilla on erilaiset ominaisuudet ja toiminnot.

1. CooperVision®:n Delta Plus Hard Lenses Solution -liuos sopii erinomaisesti kaasua läpäisevien linssien desinfiointiin ja kostuttamiseen, jotta ne ovat käyttövalmiita Delta Cleanerilla puhdistamisen jälkeen. Tämä linssiliuos on hyvä desinfiointiaine, joka pinnoitteen kautta päällystää ja voitelee linssin pinnan kokonaan. Tämä tekee niistä paljon miellyttävämmät silmiin kiinnitettynä.

    Sen tärkeimpiä toimintoja ja hyötyjä ovat, että se on erittäin hyvä desinfiointiaine, poistaa kaikki kerrostumat kaasua läpäisevistä piilolinsseistä ja kosteuttaa linssin optimaalisesti, jotta se on erittäin mukava käyttää.

2. Delta Cleaner on luonnollisia proteiineja sisältäviä kyynelpisaroita, jotka muodostavat linssejä käytettäessä kalvon kaasua läpäisevän piilolinssin pinnalle. Nämä piilolinssiliuokset ovat ihanteellisia päivittäiseen puhdistukseen ja hoitoon, sillä ne poistavat proteiineja ja lipidejä kovasta linssistä varmistaakseen kirkkaan näön, miellyttävän käytön ja terveet silmät.

    Delta Daily Cleaner ei sisällä hankaavia puhdistusaineita, mikä vähentää nopean kulumisen ja naarmuuntumisen riskiä. Linssiliuos on säilöntäaineeton, joten sitä sietävät myös henkilöt, joilla on herkät silmät tai allergiat. Tämä säilöntäaineeton liuos sopii siis kaikille kovien, kaasua läpäisevien piilolinssien käyttäjille.