Dailies AquaComfort Plus Toric (30 kpl)
Dailies AquaComfort Plus Toric (30 kpl)
 25,90/kpl
Dailies AquaComfort Plus Toric (30 kpl)
Dailies AquaComfort Plus Toric (30 kpl)
Dailies AquaComfort Plus Toric (30 kpl)
Dailies AquaComfort Plus Toric (30 kpl)

Dailies AquaComfort Plus Toric (30 kpl)

PWR
CYL
AX
kpl
 25,90/kpl
Vertaa
Toimitustapa Toimituskulut
Posti Alkaen 7,5 €
Kansainvälinen - Posti tai UPS Yksityiskohdat kassalla
Tiedot
Merkki
Valmistaja
Linssin tyyppi
Torinen
Vaihtoväli
Päivittäin
Pakkauksen koko
30
Kaarevuus
8.8
Materiaalin tyyppi
Hydrogeeli
Hapen läpäisevyys
26 Dk/t
Vesipitoisuus
69 %
UV filtteri
Ei
Materiaali
Nelfilcon A (31%)
Halkaisija
14, 4 mm
EAN
630175555748
Artikkelin numero
DACPT30
Yksityiskohdat

Pakkaus: 30 kpl / laatikko

Säilyvyys: päivässä

Alconin kehittämät DAILIES® AquaComfort Plus® Toric -päiväkontaktilinssit on suunniteltu astigmatismin korjaamiseen. Tuotteelle on ominaista kolminkertainen nesteytys, kirkas näkö ja koko päivän käyttömukavuus. DAILIES® AquaComfort Plus® Toric -kosketuslinsseissä on sama hyväksi todettu geometria kuin FOCUS® DAILIES® Toric -kosketuslinsseissä, mutta niissä on laajempi parametrien valikoima, joka sopii suurimmalle osalle astigmatikoista.

Dailies® AquaComfort Plus® Toric -linssin ominaisuudet:
Nämä päivittäin käytettävät linssit on suunniteltu astmaatikoille. Nämä linssit on suunniteltu astigmatikoille. Ne on valmistettu Nelfilcon A:sta, joka tarjoaa silmille korkean kosteusasteen (69 %). Linssi pysyy kosteutettuna koko päivän, joten linssien käyttäjä ei koe epämukavuutta. Dailies® AquaComfort Plus® Toric -linsseissä on aktiivinen nesteytysjärjestelmä. Kosteuttavat yhdisteet aktivoituvat jokaisella räpäytyksellä, mikä takaa korkean käyttömukavuuden koko päivän ajan. Silmän likinäköisyyden ollessa kyseessä linssin vakaus on silmälle erittäin tärkeää, sillä se takaa terävän näön. Dailies® AquaComfort Plus® Toric -linssit takaavat terävän ja selkeän kuvan.

Linssien toinen puoli on merkitty, mikä helpottaa linssin asettamista. Se on myös väriltään vaaleansininen, mikä myös helpottaa linssin asettamista.

Kenelle Dailies® AquaComfort Plus® Toric -linssejä suositellaan?
Henkilöille, joilla on astigmatismi. Koska kyseessä ovat päivittäiskäyttöiset linssit, niitä suositellaan erityisesti niille, jotka arvostavat päivittäisen käytön mukavuutta, jolloin silmään laitetaan joka päivä uusi linssi.

Erinomaiset kostutusominaisuudet ja mukavuus
Ensimmäinen ainesosa on kostutusaine (HPMC), joka alkaa vaikuttaa heti linssin asettamisen jälkeen. Toinen komponentti koostuu kahdesta aineesta, kostuttavasta PVA:sta (polyvinyylialkoholi) ja hydrofiilisestä PEG:stä (polyetyleeniglykoli). PVA-materiaali leviää silmän pinnalle jokaisen räpäytyksen yhteydessä (ihminen räpäyttää silmiään keskimäärin 11000 kertaa päivässä!).

Samanlaisia tuotteita