Dailies AquaComfort Plus Toric (30 linssiä)

Piilolinssit
22,90
PWR
CYL
AX
kpl
PWR
CYL
AX
kpl
- +
PWR
CYL
AX
kpl
- +
Varastotiedot ovat käytettävissä parametrien valinnan jälkeen.

Info

Kaarevuus
8.8
Brändien
Dailies
Vaihtoväli
Päivittäin
Valmistaja
Alcon
UV filtteri
Ei
Pakkauksen koko
30
Hapen läpäisevyys
26
Vesipitoisuus
69
Luokat
Toric
Materiaali
Nelfilcon A
Halkaisija
14.4 mm
Sylinteri
-0.75,-1.25,-1.75
Tooriset linssit
Kyllä
Artikkeli nro.
DACPT30

Yksityiskohdat

Pakkaus: 30 kpl / laatikko

Säilyvyys: päivässä

Alconin kehittämät DAILIES® AquaComfort Plus® Toric -päiväkontaktilinssit on suunniteltu astigmatismin korjaamiseen. Tuotteelle on ominaista kolminkertainen nesteytys, kirkas näkö ja koko päivän käyttömukavuus. DAILIES® AquaComfort Plus® Toric -kosketuslinsseissä on sama hyväksi todettu geometria kuin FOCUS® DAILIES® Toric -kosketuslinsseissä, mutta niissä on laajempi parametrien valikoima, joka sopii suurimmalle osalle astigmatikoista.

Dailies® AquaComfort Plus® Toric -linssin ominaisuudet:
Nämä päivittäin käytettävät linssit on suunniteltu astmaatikoille. Nämä linssit on suunniteltu astigmatikoille. Ne on valmistettu Nelfilcon A:sta, joka tarjoaa silmille korkean kosteusasteen (69 %). Linssi pysyy kosteutettuna koko päivän, joten linssien käyttäjä ei koe epämukavuutta. Dailies® AquaComfort Plus® Toric -linsseissä on aktiivinen nesteytysjärjestelmä. Kosteuttavat yhdisteet aktivoituvat jokaisella räpäytyksellä, mikä takaa korkean käyttömukavuuden koko päivän ajan. Silmän likinäköisyyden ollessa kyseessä linssin vakaus on silmälle erittäin tärkeää, sillä se takaa terävän näön. Dailies® AquaComfort Plus® Toric -linssit takaavat terävän ja selkeän kuvan.

Linssien toinen puoli on merkitty, mikä helpottaa linssin asettamista. Se on myös väriltään vaaleansininen, mikä myös helpottaa linssin asettamista.

Kenelle Dailies® AquaComfort Plus® Toric -linssejä suositellaan?
Henkilöille, joilla on astigmatismi. Koska kyseessä ovat päivittäiskäyttöiset linssit, niitä suositellaan erityisesti niille, jotka arvostavat päivittäisen käytön mukavuutta, jolloin silmään laitetaan joka päivä uusi linssi.

Erinomaiset kostutusominaisuudet ja mukavuus
Ensimmäinen ainesosa on kostutusaine (HPMC), joka alkaa vaikuttaa heti linssin asettamisen jälkeen. Toinen komponentti koostuu kahdesta aineesta, kostuttavasta PVA:sta (polyvinyylialkoholi) ja hydrofiilisestä PEG:stä (polyetyleeniglykoli). PVA-materiaali leviää silmän pinnalle jokaisen räpäytyksen yhteydessä (ihminen räpäyttää silmiään keskimäärin 11000 kertaa päivässä!).

Mielipiteet

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon kampanjoistamme ja uutisista.