Dailies AquaComfort Plus Multifocal (30 linssiä)

Piilolinssit
30,90
BC
PWR
ADD
kpl
BC
PWR
ADD
kpl
- +
BC
PWR
ADD
kpl
- +
Varastotiedot ovat käytettävissä parametrien valinnan jälkeen.

Info

Kaarevuus
8.7
Brändien
Dailies
Vaihtoväli
Päivittäin
Valmistaja
Alcon
UV filtteri
Ei
Pakkauksen koko
30
Hapen läpäisevyys
26
Vesipitoisuus
69
Luokat
Multifocal
Materiaali
Nelfilcon A
Halkaisija
14.0 mm
Lisävahvuus
High,Low,Medium
Moniteholinssit
Kyllä
Artikkeli nro.
DACPP30

Yksityiskohdat

Pakkaus: 30 kpl / laatikko

Säilyvyys: päivässä

Dailies® AquaComfort Plus® Multifocal -linssit ovat Alconin progressiiviset päiväkäyttölinssit, jotka on suunniteltu presbyopian korjaamiseen.

Tarkka profiilin muotoilu

Precision profile -teknologian muotoilu perustuu konsentristen optisten vyöhykkeiden välisen siirtymisen periaatteeseen. Piilolinssin keskiosa on suunniteltu tarjoamaan hyvä näkö lähietäisyyksillä ja progressiivisesti linssin reunoja kohti, jotta kaukana olevat kohdat näkevät hyvin. Silmän luontainen kyky keskittyä piilolinssien sopiviin vyöhykkeisiin vaaditulla etäisyydellä oikean visuaalisen tuloksen ja selkeän näön saavuttamiseksi.

Erinomainen kostuvuus ja käyttömukavuus

Ensimmäinen ainesosa on kostutusaine (HPMC), joka alkaa toimia heti linssin asettamisen jälkeen. Toinen komponentti koostuu kahdesta aineesta, kostuttavasta PVA:sta (polyvinyylialkoholi) ja hydrofiilisestä PEG:stä (polyetyleeniglykoli). PVA-materiaalia levitetään ja dispergoidaan silmän pinnalle jokaisen silmänräpäyksen yhteydessä. Ihminen räpäyttää silmiään keskimäärin 11000 kertaa päivässä!

Kenelle Dailies® AquaComfort Plus® Multifocal -linssejä suositellaan?

Näitä linssejä suositellaan yli 40-vuotiaille henkilöille, kun näköongelmia ilmenee sekä lähi- että kaukonäössä. Nämä linssit poistavat kokonaan tarpeen käyttää useita silmälaseja esimerkiksi lukemista ja kävelyä varten. Ne ovat päiväkäyttöisiä linssejä, joten niitä suositellaan niille, jotka arvostavat sitä mukavuutta, että heillä on joka päivä tuoreet linssit silmillä.

Mielipiteet

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon kampanjoistamme ja uutisista.