Dailies AquaComfort Plus (10 linssiä)

Piilolinssit
8,90
BC
PWR
kpl
BC
PWR
kpl
- +
BC
PWR
kpl
- +
Varastotiedot ovat käytettävissä parametrien valinnan jälkeen.

Info

Kaarevuus
8.7
Brändien
Dailies
Vaihtoväli
Päivittäin
Valmistaja
Alcon
UV filtteri
Ei
Pakkauksen koko
10
Hapen läpäisevyys
26
Vesipitoisuus
69
Luokat
Spherical
Materiaali
Nelfilcon A
Halkaisija
14.0 mm
Artikkeli nro.
DACP10

Yksityiskohdat

Pakkaus 10 kpl / laatikko

Säilyvyys: päivässä

Dailies® AquaComfort Plus® - piilolinssit ovat valmistajan Alcon (entinen Ciba Vision) linssit, jotka on suunniteltu myooppisten ja hyperooppisten näköongelmien hoitoon.

Täydellinen silmien kosteus - linssi varmistaa silmien optimaalisen kosteuden koko päivän ajan. Ehkäisee limakalvojen kuivumista ja ärsytystä. Sopii erinomaisesti myös erittäin herkille silmille.

Oikea tapa käyttää piilolinssejä - kehittyy terve ja oikea tapa, sillä uusi linssi on asetettava joka päivä.

Ei vaadi päivittäistä hoitoa - koska kyseessä on päivittäinen piilolinssi, hoitoliuosta ei tarvita. Sinun tarvitsee vain ottaa linssit pois ennen nukkumaanmenoa ja laittaa uusi pari silmiin seuraavana aamuna.

Välitön mukautuminen - innovatiivisen Nalfilcon A -materiaalin ja 69 %:n kosteuspitoisuuden ansiosta linssit mukautuvat silmän muotoon ja parametreihin sekunneissa.

Erittäin selkeä näkö - linssi kestää epäpuhtauksia ja sillä on laaja dioptria-alue, mikä takaa täydellisen näön kaikille henkilöille.

Täydellinen linssi aloittelijoille - helpon asettamisensa ja korkean kosteuspitoisuutensa ansiosta tämä linssi on erinomainen valinta niille, jotka kokeilevat linssejä ensimmäistä kertaa elämässään. Suositellaan myös lapsille.

Dailies® AquaComfort Plus®:n ominaisuudet:
Kertakäyttöiset linssit, joissa on Nelfilcon A -materiaalia ja 69 % vesipitoisuus, joka takaa täydellisen istuvuuden ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

Dailies AquaComfort Plus -linssien avain on kolme kosteuttavaa ainetta, jotka toimivat yhdessä varmistaen miellyttävän olon koko päivän. Se on ensimmäinen linssi, jossa on ainutlaatuinen Triple Action Moisture -järjestelmä, jonka päätehtäviä ovat:

  • kostutus,
  • nesteytys,
  • virkistävä.

Linssin käyttäjä kokee mukavuutta ja helppoutta siitä hetkestä, kun hän asettaa linssin, siihen hetkeen, kun hän ottaa sen pois - jopa tuntikausien käytön jälkeen.

Kenelle Dailies® AquaComfort Plus® -linssejä suositellaan?
Ne sopivat erinomaisesti niille, jotka arvostavat kertakäyttöisten kertakäyttölinssien mukavuutta, sekä ovat erinomainen valinta niille, jotka kärsivät kuivista silmistä piilolinssejä käyttäessään. Suositellaan myös niille, jotka:

  • odota, että piilolinssien käyttö tarjoaa täydellisen mukavuuden.
  • ovat luopuneet piilolinssien käytöstä mukavuuden puutteen vuoksi.
  • ovat nyt aloittamassa piilolinssien käyttöä.
  • He istuvat tietokoneen ääressä tuntikausia päivässä.
  • he elävät fyysisesti aktiivista elämäntapaa.

HPMC-kostutusaine
Kostutusaineista HPMC-kostutusaine on piilolinssinesteissä oleva aine, kun taas PEG (polyetyleeniglykoli) ja PVA (polyvinyylialkoholi) ovat piilolinssimateriaalissa olevia kostutusaineita. Kosteutusaineiden mukavuuden tunnet heti linssin asettamisen jälkeen, mikä johtuu kostutusaineen materiaalin ominaisuuksista. PVA-kostutusaine aktivoituu silmänräpäyksessä. Ihminen räpäyttää silmiään keskimäärin 11 000 kertaa päivässä.

Mielipiteet

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon kampanjoistamme ja uutisista.