ColourVUE Glow Red (2 linssiä)

Piilolinssit
15,90
PWR
kpl
PWR
kpl
- +
PWR
kpl
- +
Varastotiedot ovat käytettävissä parametrien valinnan jälkeen.

Info

Kaarevuus
8.6
Brändien
ColourVUE
Vaihtoväli
3 kuukautta
Valmistaja
ColourVUE
UV filtteri
Ei
Pakkauksen koko
2
Hapen läpäisevyys
22
Vesipitoisuus
45
Luokat
Colour
Materiaali
Hydrogel Terpolymer (55%)
Halkaisija
14.0 mm
Värilliset linssit
Kyllä
Linssien väri
Punainen
Artikkeli nro.
EYEGWRED

Yksityiskohdat

Laadukas värillinen linssi, joka häikäisee ystäväsi. Trendikkäimmät värit todella edulliseen hintaan.

Kaikki katseet kiinnittyvät sinuun tanssilattialla. Ja sinun silmäsi häikäistään UV-säteillä. Oletko etsinyt säkenöivää ulkonäköä? Valitse UV-bilekontaktilinssejämme ja vaikutus on taattu!

Tuote on 1 vuoden piilolinssi, mikä tarkoittaa, että oikealla hoidolla voit käyttää sitä 1 vuoden ajan tilaisuuden tullen. Tämä tekee siitä paljon taloudellisemman kuin muiden valmistajien myymät tavalliset päivittäiset, 2 viikoittaiset tai kuukausittaiset linssit tai jopa 3 kuukausittaiset linssit.

Huomaa: linssi on saatavana vain dioptrialla nolla. Kaarevuus: 8,6, Dioptria: 0,00 (PLAN), Halkaisija: 14 mm. Kuvassa näkyvä väri on saatu aikaan altistamalla UV-valolle.

Kuvassa näkyvän valon väri näkyy kuvassa: 0,6°, Kuva 6.6: Kuvassa näkyvän valon väri: näkyy kuvassa: 0,6°, Kuva 6.6: Valo näkyy kuvassa: 1 pari linssejä (2 linssiä) per laatikko! Linssit vaativat hoitoliuoksen käyttöä. Muista ostaa ne edullisemmin eOptikan verkkokaupasta.

Jos et ole kokenut piilolinssien käyttäjä, osta linssit vasta silmälääkärin tai piilolinssiasiantuntijan tekemän silmätarkastuksen ja sovituksen jälkeen.

Linssit vaativat hoitoliuoksen käyttöä. Muista ostaa ne edullisemmin eOptikan verkkokaupasta.

Jos et ole kokenut piilolinssien käyttäjä, osta linssit vasta silmätarkastuksen ja silmälääkärin tai piilolinssiasiantuntijan tekemän sovituksen jälkeen.

Mielipiteet

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon kampanjoistamme ja uutisista.