ColourVUE BigEyes Ultra Violet (2 linssiä)

Piilolinssit
15,90
Ei ostettavissa!

Info

Kaarevuus
8.6
Brändien
ColourVUE
Vaihtoväli
3 kuukautta
Valmistaja
ColourVUE
UV filtteri
Ei
Pakkauksen koko
2
Hapen läpäisevyys
22
Vesipitoisuus
45
Luokat
Colour
Materiaali
Hydrogel Terpolymer (55%)
Halkaisija
14.0 mm
Värilliset linssit
Kyllä
Linssien väri
Violetti
Artikkeli nro.
EYEBEUVLT

Yksityiskohdat

Korostusväri: käytetään korostamaan silmän pohjaväriä peittämättä alkuperäistä väriä kokonaan. Sitä voidaan käyttää vain tumman silmänvärin korostamiseen.

Laadukas värillinen linssi, jolla häikäiset ystäväsi. Trendikkäimmät värit todella voittavaan hintaan.

Tarvitsetko todella lumoavat silmät seuraavaa valloitusta varten? Me voimme auttaa. Kun muu maailma jää hämmästelemään, sinä voit saavuttaa ansaitun menestyksen itsevarmalla katseella.

"Baby eye" -sarjan linssit ovat halkaisijaltaan 15 mm (verrattuna tavalliseen 14 mm:iin), mikä "suurentaa" silmää optisesti ja saa sen näyttämään kasvoja suuremmalta, kuten vauvalla. Psykologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että tämä voi antaa ihmisille "miellyttävän vaikutelman", "rakkauden tunteen". Mitään takeita tästä ei tietenkään ole, koska olemme kaikki erilaisia. Suosittelemme tätä linssiperhettä niille, jotka haluavat suurentaa normaalikokoisia silmiään; niille, jotka haluavat kompensoida pienempiä silmiään; tai mangafaneille ja koulutyttöpukuihin pukeutuville.

Tämäntyyppisiä piilolinssejä, joissa on nolla dioptriaa (0,00, Plan), on Budapestin varastossa tiettyjä määriä, ja ne ovat heti ostettavissa. Linssejä on saatavana myös dioptriamittaisina, ja odotettavissa oleva toimitusaika on enintään 3 viikkoa.

Kaarevuus: 8,6, halkaisija: 15 mm. Saatavilla oleva diopterialue: -0,5 - -8,00 puolen diopterin askelin.

Tuote on 3 kuukauden piilolinssi, eli sitä voidaan käyttää 3 kuukautta asianmukaisella hoidolla. Tämä tekee siitä paljon taloudellisemman kuin muiden valmistajien myymät tavalliset päivittäiset, 2 viikoittaiset tai kuukausittaiset linssit. Sisältää yhden linssiparin (2 linssiä) per laatikko!

Linssi vaatii hoitonesteen käytön. Muista ostaa ne edullisemmin eOptikan verkkokaupasta.

Jos et ole kokenut piilolinssien käyttäjä, osta linssit vasta silmälääkärin tai piilolinssiasiantuntijan tekemän silmätarkastuksen ja sovituksen jälkeen.

Mielipiteet

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon kampanjoistamme ja uutisista.