Biotrue ONEday for Presbyopia (30 linssiä)

Piilolinssit
30,38
28,50
-6%
BC
PWR
ADD
kpl
BC
PWR
ADD
kpl
- +
BC
PWR
ADD
kpl
- +
Varastotiedot ovat käytettävissä parametrien valinnan jälkeen.

Info

Kaarevuus
8.6
Brändien
Biotrue
Vaihtoväli
Päivittäin
Valmistaja
BAUSCH+LOMB
UV filtteri
Kyllä
Pakkauksen koko
30
Hapen läpäisevyys
42
Vesipitoisuus
78
Luokat
Multifocal
Materiaali
nesofilcon A (22%)
Halkaisija
14.2 mm
Lisävahvuus
Low (+0.75 - +1.50) ,High (+1.75 - +2.50)
Moniteholinssit
Kyllä
Artikkeli nro.
BIOTODFP30

Yksityiskohdat

Biotrue ONEday for Presbyopia (30 kpl), päivittäiset piilolinssit

Pakkaus: 30 kpl / laatikko

Säilyvyys: päivässä

Tuotteen ominaisuudet:

  • mukavuutta koko päivän
  • tarjoaa avoimien silmien tarvitseman happipitoisuuden
  • vesipitoisuus on mukautettu sarveiskalvoon
  • toimii samalla tavalla kuin kyynelkalvon lipidikerros.
  • Ensimmäinen HyperGel™ piilolinssi
  • Bausch + Lombin uusi biohengitykseen perustuva kehitys.

Biotrue OneDay for Presbyopia -moniteholinssit on suunniteltu erityisesti presbyopian korjaamiseen. Presbyopia eli vanhuuden presbyopia voi alkaa noin 40-vuotiaana, ja kehon luonnollisen ikääntymisen myötä näkökyky voi heikentyä tasaisesti, koska kyvyttömyys tarkentaa lähellä oleviin kohteisiin heikkenee.

Kolme optista vyöhykettä
Biotrue ONEday for Presbyopia -kontaktilinssit ovat tehokas väline näönkorjaukseen kaikilla etäisyyksillä. Erityinen 3-vyöhykkeinen muotoilu hyödyntää silmän luonnollisia ominaisuuksia, kun tarkennetaan lähelle tai kauas oleviin kohteisiin. Henkilökohtaiset optiset vyöhykkeet on järjestetty keskittäviin ympyröihin, joista sisempi ympyrä mahdollistaa tarkentamisen lähikohteisiin ja ulompi ympyrä kaukaisiin kohteisiin.

Korkea vesipitoisuus - miellyttävä käyttää
Biotrue OneDay for Presbyopia -kontaktilinssit on valmistettu HyperGel-teknologialla ja Nesofilcon A -materiaalilla, jossa yhdistyvät klassisten hydrogeeli- ja silikonihydrogeelimateriaalien ominaisuudet - korkea vesipitoisuus ja hapenläpäisevyys. HyperGel-teknologia toimii piilolinssien ylimmässä kerroksessa ja luo lipidikerroksen, joka suojaa silmiä kuivumiselta. Näiden linssien vesipitoisuus on 78 %, mikä on sama kuin sarveiskalvolla.

HyperGel
Biotrue ONEday -päiväkontaktilinssit on valmistettu HyperGelistä, joka on hydrogeelin ja silikonihydrogeelin ainesosien yhdistelmä. Tämä materiaaliyhdistelmä antaa piilolinsseille erittäin korkean vesipitoisuuden ja hyvän hapenläpäisevyyden. HyperGel-teknologian aktiiviset hiukkaset sijaitsevat linssien yläpinnalla ja muodostavat lipidikerroksen. Tämän kerroksen tehtävänä on pysäyttää kuivumisprosessi. Optisten ominaisuuksiensa ansiosta linssit pysyvät kosteina koko käytön ajan. Linssin vesipitoisuus on 78 %, mikä on lähellä sarveiskalvon vesipitoisuutta.

Mielipiteet

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon kampanjoistamme ja uutisista.