Biotrue ONEday for Astigmatism (30 kpl)
Biotrue ONEday for Astigmatism (30 kpl)
 27,90/kpl

Biotrue ONEday for Astigmatism (30 kpl)

PWR
CYL
AX
kpl
 27,90/kpl
Vertaa
Toimitustapa Toimituskulut
Posti Alkaen 7,5 €
Kansainvälinen - Posti tai UPS Yksityiskohdat kassalla
Tiedot
Merkki
Valmistaja
Linssin tyyppi
Torinen
Vaihtoväli
Päivittäin
Pakkauksen koko
30
Kaarevuus
8.4
Materiaalin tyyppi
Silikoni-hydrogeeli
Hapen läpäisevyys
42 Dk/t
Vesipitoisuus
78 %
UV filtteri
Kyllä
Materiaali
Nesofilcon A (22%)
Halkaisija
14, 5 mm
Muut ominaisuudet
UV Védelem
EAN
785811476489
Artikkelin numero
BODFA30
Yksityiskohdat

Biotrue ONEday for Astigmatism (30 kpl), päivittäiset piilolinssit

Pakkaus: 30 kpl / laatikko

Käyttöaika: päivittäin

Tuoteominaisuudet:

  • mukavuutta koko päivän
  • tarjoaa avoimien silmien tarvitseman happipitoisuuden
  • vesipitoisuus on mukautettu sarveiskalvoon
  • toimii samalla tavalla kuin kyynelkalvon lipidikerros.
  • Ensimmäinen HyperGel™ piilolinssi
  • Bausch + Lombin uusi biohengitykseen perustuva kehitys.

Linssit on valmistettu HyperGelistä (Nesofilcon A), joka takaa korkean vesipitoisuuden ja hapen läpäisevyyden. Nämä Bausch + Lombin toriset linssit tarjoavat poikkeuksellista mukavuutta ja suorituskykyä koko päivän. Biotrue ONEday for Astigmatism sisältää 30 piilolinssiä. Nämä päivittäin käytettävät linssit lievittävät astigmatismin aiheuttamia haittoja, kuten päänsärkyä ja näön hämärtymistä.

Korkea vesipitoisuus = loputon käyttömukavuus
Biotrue ONEday for Astigmatism -kontaktilinssejä on testattu laajasti, jotta niiden kyky säilyttää vähintään 98 % kosteuspitoisuudestaan 16 tunnin ajan on todistettu. Niiden vesipitoisuus on 78 %, mikä on lähellä sarveiskalvon luonnollista vesipitoisuutta. Linssit tarjoavat tasaisen kosteuden ja nesteytyksen, joten ne ovat mukavat myös herkimmillekin silmille.

HyperGel
Biotrue ONEday -päiväkontaktilinssit on valmistettu HyperGelistä, joka on yhdistelmä hydrogeelin ja silikonihydrogeelin ainesosia. Tämä materiaaliyhdistelmä antaa piilolinsseille erittäin korkean vesipitoisuuden ja hyvän hapenläpäisevyyden. HyperGel-teknologian aktiiviset hiukkaset sijaitsevat linssien yläpinnalla ja muodostavat lipidikerroksen. Tämän kerroksen tehtävänä on pysäyttää kuivumisprosessi. Optisten ominaisuuksiensa ansiosta linssit pysyvät kosteina koko käytön ajan. Linssin vesipitoisuus on 78 %, mikä on lähellä sarveiskalvon vesipitoisuutta.

Korkean teknologian muotoilu
Poikkeuksellisen korkean vesipitoisuuden lisäksi Biotrue ONEday -linssit on valmistettu korkean suorituskyvyn HyperGel-materiaalista, joka lupaa korkean hapenläpäisevyyden (42 DK/t). Lisääntynyt hengittävyys parantaa käyttömukavuutta ja suorituskykyä, joten linssejä on mukava käyttää koko päivän.

Bausch + Lombin kehittäjät ovat ottaneet käyttöön per-ballast (prismaton) -tekniikan linssin vakauttamiseksi ja samalla suunnitelleet ultraohuen linssin, joka tarjoaa suuremman hapenläpäisevyyden. Tämä linssin muotoilu tarjoaa myös terävän näön vähentäen samalla häikäisyä.

Linssisi on oikeassa asennossa, kun paikannussignaali on kello 6:ssa. Linssit on kevyesti sävytetty käsittelyn ja näkyvyyden helpottamiseksi. Lisäsuojan takaamiseksi linssit ovat UV-suojatut.

Samanlaisia tuotteita