Biotrue ONEday for Astigmatism (30 linssiä)

Piilolinssit
27,90
PWR
CYL
AX
kpl
PWR
CYL
AX
kpl
- +
PWR
CYL
AX
kpl
- +
Varastotiedot ovat käytettävissä parametrien valinnan jälkeen.

Info

Kaarevuus
8.4
Brändien
Biotrue
Vaihtoväli
Päivittäin
Valmistaja
BAUSCH+LOMB
UV filtteri
Kyllä
Pakkauksen koko
30
Hapen läpäisevyys
42
Vesipitoisuus
78
Luokat
Toric
Materiaali
nesofilcon A (22%)
Halkaisija
14.5 mm
Sylinteri
-0.75,-1.25,-1.75,-2.25
Tooriset linssit
Kyllä
Artikkeli nro.
BODFA30

Yksityiskohdat

Biotrue ONEday for Astigmatism (30 kpl), päivittäiset piilolinssit

Pakkaus: 30 kpl / laatikko

Käyttöaika: päivittäin

Tuoteominaisuudet:

  • mukavuutta koko päivän
  • tarjoaa avoimien silmien tarvitseman happipitoisuuden
  • vesipitoisuus on mukautettu sarveiskalvoon
  • toimii samalla tavalla kuin kyynelkalvon lipidikerros.
  • Ensimmäinen HyperGel™ piilolinssi
  • Bausch + Lombin uusi biohengitykseen perustuva kehitys.

Linssit on valmistettu HyperGelistä (Nesofilcon A), joka takaa korkean vesipitoisuuden ja hapen läpäisevyyden. Nämä Bausch + Lombin toriset linssit tarjoavat poikkeuksellista mukavuutta ja suorituskykyä koko päivän. Biotrue ONEday for Astigmatism sisältää 30 piilolinssiä. Nämä päivittäin käytettävät linssit lievittävät astigmatismin aiheuttamia haittoja, kuten päänsärkyä ja näön hämärtymistä.

Korkea vesipitoisuus = loputon käyttömukavuus
Biotrue ONEday for Astigmatism -kontaktilinssejä on testattu laajasti, jotta niiden kyky säilyttää vähintään 98 % kosteuspitoisuudestaan 16 tunnin ajan on todistettu. Niiden vesipitoisuus on 78 %, mikä on lähellä sarveiskalvon luonnollista vesipitoisuutta. Linssit tarjoavat tasaisen kosteuden ja nesteytyksen, joten ne ovat mukavat myös herkimmillekin silmille.

HyperGel
Biotrue ONEday -päiväkontaktilinssit on valmistettu HyperGelistä, joka on yhdistelmä hydrogeelin ja silikonihydrogeelin ainesosia. Tämä materiaaliyhdistelmä antaa piilolinsseille erittäin korkean vesipitoisuuden ja hyvän hapenläpäisevyyden. HyperGel-teknologian aktiiviset hiukkaset sijaitsevat linssien yläpinnalla ja muodostavat lipidikerroksen. Tämän kerroksen tehtävänä on pysäyttää kuivumisprosessi. Optisten ominaisuuksiensa ansiosta linssit pysyvät kosteina koko käytön ajan. Linssin vesipitoisuus on 78 %, mikä on lähellä sarveiskalvon vesipitoisuutta.

Korkean teknologian muotoilu
Poikkeuksellisen korkean vesipitoisuuden lisäksi Biotrue ONEday -linssit on valmistettu korkean suorituskyvyn HyperGel-materiaalista, joka lupaa korkean hapenläpäisevyyden (42 DK/t). Lisääntynyt hengittävyys parantaa käyttömukavuutta ja suorituskykyä, joten linssejä on mukava käyttää koko päivän.

Bausch + Lombin kehittäjät ovat ottaneet käyttöön per-ballast (prismaton) -tekniikan linssin vakauttamiseksi ja samalla suunnitelleet ultraohuen linssin, joka tarjoaa suuremman hapenläpäisevyyden. Tämä linssin muotoilu tarjoaa myös terävän näön vähentäen samalla häikäisyä.

Linssisi on oikeassa asennossa, kun paikannussignaali on kello 6:ssa. Linssit on kevyesti sävytetty käsittelyn ja näkyvyyden helpottamiseksi. Lisäsuojan takaamiseksi linssit ovat UV-suojatut.

Mielipiteet

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon kampanjoistamme ja uutisista.