Artelac Triple Action (10 ml)
Artelac Triple Action (10 ml)
 11,90

Artelac Triple Action (10 ml)

 11,90
Vertaa
Toimitustapa Toimituskulut
Posti Alkaen 7,5 €
Kansainvälinen - Posti tai UPS Yksityiskohdat kassalla
Tiedot
Merkki
Valmistaja
Koko
10 ml
Käyttö avaamisen jälkeen
3 kuukautta
Tuotetyyppi
Tekokyyneleet
Hyaluronihappo %
0.24%
Aktiivinen ainesosa
Natriumhyaluronaatti
Muut ominaisuudet
Säilöntäaineeton, Hialuronihappo
EAN
1510000000126
Hyaluronihappo
Kyllä
Säilöntäaineeton
Kyllä
Voiteluaine
Glicerin, nátrium-hialuronát
Artikkelin numero
ATA10
Yksityiskohdat

Artelac TripleAction silmätipat (10 ml)

Opalisoiva silmätippa, jonka liuos sisältää 0,24 % hyaluronihappoa (natriumhyaluronaattina) ja muita ainesosia karbomeeria, glyserolia ja lipidikomponenttia.
Kehittyneen koostumuksen ansiosta silmätippa on hyvin siedetty ja vapaa säilöntäaineista ja puskureista.
Silmätippa on kehittyneessä ja innovatiivisessa säilöntäaineettomassa moniannosjärjestelmässä (PMDF), joka tekee siitä helppokäyttöisemmän ja turvallisemman
Kosteuttaa silmiä. Tarjoaa kyynelfilmin kaikkien kolmen kerroksen tarvitsemia ainesosia, parantaa silmän pinnan kosteutusta kuivasilmäisyyden tunnetta.
Tarjoaa tehokasta kosteutusta pysyessään silmän pinnalla lievittää oireita välittömästi ja pitkäkestoisesti.
Ihanteellinen niille, jotka kärsivät kuivasilmäisyyden eri oireista (väsyneet, stressaantuneet, polttavat ja/tai vetiset silmät, hiekkaiset silmät).

Kuivat silmät voivat johtua mm:

 • ulkoiset tekijät, kuten liiallinen tietokoneen käyttö, ilmastointi, lämmitys, tupakansavu ja tuuliset ulkoilmaolosuhteet ja/tai piilolinssien käyttö.
 • muut tekijät, kuten tietyt lääkkeet (esim. ehkäisypillerit, antihistamiinit, beetasalpaajat, kouristuslääkkeet ja diureetit) tai tietyt sairaudet, joilla on merkitystä kuivien silmien kehittymisessä.

Älä käytä tätä tuotetta, jos olet yliherkkä jollekin ainesosalle.

Käyttöohjeet / pakkausseloste

Koostumus: 0,24 % natriumhyaluronaatti, karbomeeri, glyseroli, lipidikomponentti (keskipitkäketjuiset triglyseridit), natriumhydroksidi ja injektionesteisiin käytettävä vesi.
Käyttö: Kosteuttavat silmätipat

Mitä Artelac TripleAction on? Artelac TripleAction on opaalinen silmätippa liuoksena, joka sisältää 0,24 % hyaluronihappoa (natriumhyaluronaattina) ja jonka lisäaineina ovat karbomeeri, glyseroli, lipidikomponentti (keskipitkäketjuiset triglyseridit), natriumhydroksidi ja injektionesteisiin käytettävä vesi. Kehittyneen koostumuksen ansiosta silmätippa on hyvin siedetty ja vapaa säilöntäaineista ja puskureista. Silmätippa on esitetty nykyaikaisessa ja innovatiivisessa säilöntäaineettomassa moniannosjärjestelmässä (PFMD), mikä tekee sen käytöstä helpompaa ja turvallisempaa. Sitä voidaan käyttää jopa 6 kuukauden ajan avaamisen jälkeen.

Mihin Artelac TripleActionia voidaan käyttää? Artelac TripleAction kosteuttaa silmää. Se tarjoaa kyynelfilmin kaikkien kolmen kerroksen tarvitsemia ainesosia ja parantaa silmän pinnan kosteutusta kuivasilmäisyyden tuntemuksissa.

Milloin Artelac TripleActionia tulisi käyttää? Artelac TripleAction on saanut vaikutteita luonnollisen kyynelfilmin koostumuksesta. Se sisältää luonnollista kosteuttavaa hyaluronihappoa (natriumhyaluronaatin muodossa), jota esiintyy terveissä ihmiskudoksissa ja luonnollisessa kyynelfilmissä. Se sisältää myös kahta muuta kosteuttavaa ainesosaa: glyserolia ja karbomeeria. Artelac Triple Action sisältää lisäksi lipidikomponentin. Tämän ansiosta Artelac Triple Action tukee kyynelfilmin kaikkia kolmea kerrosta: lipidiä, vesikalvoa ja mukiinia.

Artelac TripleAction on kehitetty antamaan tehokasta kosteutusta ja pysymään silmän pinnalla, mikä lievittää oireita välittömästi ja pitkäkestoisesti. Se on ihanteellinen niille, jotka kärsivät erilaisista kuivien silmien oireista (väsyneet, stressaantuneet, polttavat ja/tai vetistävät silmät, hiekkaiset silmät).

Kuivat silmät voivat johtua mm:

 • ulkoiset tekijät, kuten liiallinen tietokoneen käyttö, ilmastointi, lämmitys, tupakansavu ja tuuliset ulkoilmaolosuhteet ja/tai piilolinssien käyttö.
 • muut tekijät, kuten tietyt lääkkeet (esim. ehkäisypillerit, antihistamiinit, beetasalpaajat, kouristuslääkkeet ja diureetit).
 • tai tietyt sairaudet, joilla on merkitystä kuivien silmien kehittymisessä.

Kuinka usein ja kuinka kauan minun tulisi käyttää Artelac TripleActionia? Tiputa tarvittaessa yksi tippa Artelac TripleActionia silmään. Voit käyttää sitä päivittäin ja niin usein kuin haluat. Käytön kestolle ei ole ylärajaa.

Milloin Artelac TripleActionia ei saa käyttää? Älä käytä tätä tuotetta, jos olet yliherkkä jollekin ainesosalle.

Tärkeää tietoa Artelac TripleActionin käytöstä:

 • Paikallisia yliherkkyysreaktioita on raportoitu harvoin. Hoito on keskeytettävä tällaisissa tapauksissa.
 • Valmiste voi aiheuttaa tilapäistä näön hämärtymistä injektion jälkeen, mikä voi heikentää ajokykyä ja koneiden käyttökykyä.
 • Älä kosketa silmiäsi säiliön kärjellä, sillä se voi aiheuttaa silmävamman tai liuoksen kontaminaation.
 • Ravista pois mahdolliset pisarajäämät levityksen jälkeen.
 • Varomaton käyttö, joka ei tapahdu käyttöohjeiden mukaisesti, voi aiheuttaa tuotteen liukumisen kädestä ja mahdollisesti silmävamman.
 • Piilolinssit on poistettava ennen käyttöä.
 • Odota vähintään 15 minuuttia ennen toisen silmälääketieteellisen tuotteen levittämistä tai piilolinssien asettamista takaisin.
 • Ei saa käyttää viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen.
 • Älä käytä, jos pakkaus tai säiliö on vaurioitunut.
 • Säilytettävä lasten ulottumattomissa!

Pakkaus: Artelac TripleAction on 10 ml:n silmätippapakkauksessa.

Miten Artelac TripleActionia tulee säilyttää? Säiliön muotoilu mahdollistaa Artelac Triple Actionin käytön jopa 6 kuukauden ajan avaamisen jälkeen.

Miten Artelac TripleActionia käytetään? Huomio! Ennen ensimmäistä käyttöä ja jos säiliötä ei ole käytetty pitkään aikaan:

Irrota korkki ja käännä säiliötä alaspäin puristaen jopa 20 kertaa peräkkäin, kunnes tippa puristuu ulos. Säiliö on nyt käyttövalmis.

 • Pese kädet ennen käyttöä ja pidä säiliötä ohjeiden mukaisesti!
 • Poista suojakorkki säiliön yläosasta ennen jokaista käyttökertaa. Älä kosketa sormiasi tai muita pintoja säiliön kärjellä, jotta liuos ei mahdollisesti kontaminoidu. Käännä säiliö ylösalaisin ja kallista päätä taaksepäin. Vedä alaluomi varovasti irti vapaan käden sormilla, pidä säiliötä pystysuorassa silmän päällä ja purista pumppumekanismia, jotta saat pisaran liuosta silmään. Varmista, että säiliön kärki ei kosketa silmääsi, jotta vältät mahdolliset vammat. Sulje sitten silmäsi ja käännä niitä hitaasti silmäluomet kiinni, jotta liuos jakautuu kunnolla silmän pinnalle.
 • Heti käytön jälkeen ravista jäljellä olevat tipat pois ja aseta suojakorkki takaisin säiliön kuivaan kärkeen.
 • Artelac TripleActionin innovatiivisen pumppumekanismin ansiosta silmätippa on säilöntäaineeton ja tarjoaa samalla kätevän tiputuksen. Pakkauksessa ilmoitettu täyttömäärä voidaan käyttää kokonaan astiasta. Säiliön muotoilun ansiosta säiliöön jää vain pieni määrä liuosta.

P1CZHUEEO2 42694PB999/2-CZ+

Samanlaisia tuotteita