Air Optix Plus HydraGlyde Multifocal (3 linssiä)

Piilolinssit
25,90
BC
PWR
ADD
kpl
BC
PWR
ADD
kpl
- +
BC
PWR
ADD
kpl
- +
Varastotiedot ovat käytettävissä parametrien valinnan jälkeen.

Info

Kaarevuus
8.6
Brändien
Air Optix
Vaihtoväli
Kuukausittain
Valmistaja
Alcon
UV filtteri
Ei
Pakkauksen koko
3
Hapen läpäisevyys
110
Vesipitoisuus
33
Luokat
Multifocal
Materiaali
Lotrafilcon B (67%)
Halkaisija
14.2 mm
Lisävahvuus
HI,LO,MED
Moniteholinssit
Kyllä
Artikkeli nro.
AOPHGM3

Yksityiskohdat

Pakkaus: 3 kpl / laatikko

Säilyvyys: kuukausittain

Tässä korkean suorituskyvyn silikonihydrogeelipohjaisessa kuukausittaisessa piilolinssissä on kaksi ainutlaatuista teknologiaa, jotka parantavat käyttömukavuutta. HydraGlyde® Moistuer Matrix -teknologia varmistaa, että piilolinssin pinta pysyy kosteutettuna koko päivän.

AIR OPTIX® plus HydraGlyde® Multifocal -kontaktilinssit on suunniteltu parantamaan ikääntymisen aiheuttamaa presbyopiaa. Linssinvalmistaja Alcon valmistaa nämä moniteholinssien kuukausittaiset kertakäyttölinssit silikonihydrogeelimateriaalista, jolla on erinomainen hapenläpäisevyys. Linssien vaaleansininen väri tekee niistä helposti käsiteltävät. Tämä tuote sisältää 3 linssiä.

HydraGlydillä vahvistettu kestävä materiaali.

AIR OPTIX® plus HydraGlyde® Multifocal -monikaluslinssit on suunniteltu tarjoamaan erinomaisen käyttömukavuuden 30 päivän ajan. Tämä HydraGlyde®-teknologia, joka sulkee vettä linsseihin, antaa miellyttävän kostean tunteen ja mukavuuden käytettäessä. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä käyttäjille, joilla on herkät silmät tai kuivasilmäisyysoireyhtymä.

Näissä moniteholinsseissä on myös SmartShield®-teknologia, joka muodostaa linssien pinnalle suojakilven, joka estää lian kertymistä. Lika vaikuttaa näin ollen mahdollisimman vähän linssien käyttömukavuuteen ja kestävyyteen.

Eri optisten vyöhykkeiden yhdistelmä

Air Optix plus HydraGlyde Multifocal -linssit on suunniteltu siten, että eri optisten vyöhykkeiden välinen siirtyminen on sujuvaa. Näin voit nähdä lähi-, keskipitkän ja pitkän matkan etäisyydet ilman vääristymiä myös ajon aikana.

AIR OPTIX® plus HydraGlyde® Multifocal -kuukausikertakäyttöiset piilolinssit tarjoavat kirkkaan näön ja erinomaisen käyttömukavuuden koko päivän, joka päivä. AIR OPTIX® plus HydraGlyde® Multifocal -kuukausikertakäyttöisissä piilolinsseissä on Alconin HydraGlyde® Moisture Matrix -teknologia, joka takaa pitkäkestoisen kosteuden, ja SmartShieldTM -teknologia, joka suojaa entistä paremmin lian kertymistä vastaan.

Mielipiteet

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon kampanjoistamme ja uutisista.