Air Optix plus HydraGlyde Multifocal (3 kpl)
Air Optix plus HydraGlyde Multifocal (3 kpl)
 28,90/kpl
Air Optix plus HydraGlyde Multifocal (3 kpl)
Air Optix plus HydraGlyde Multifocal (3 kpl)
Air Optix plus HydraGlyde Multifocal (3 kpl)
Air Optix plus HydraGlyde Multifocal (3 kpl)

Air Optix plus HydraGlyde Multifocal (3 kpl)

BC
PWR
ADD
kpl
 28,90/kpl
Vertaa
Toimitustapa Toimituskulut
Posti Alkaen 7,5 €
Kansainvälinen - Posti tai UPS Yksityiskohdat kassalla
Tiedot
Valmistaja
Linssin tyyppi
Multifokaalinen
Vaihtoväli
Kuukausittain
Pakkauksen koko
3
Kaarevuus
8.6
Materiaalin tyyppi
Silikoni-hydrogeeli
Hapen läpäisevyys
110 Dk/t
Vesipitoisuus
33 %
UV filtteri
Ei
Materiaali
Lotrafilcon B (67%)
Halkaisija
14, 2 mm
EAN
846566930074
Artikkelin numero
AOPHGM3
Yksityiskohdat

Pakkaus: 3 kpl / laatikko

Säilyvyys: kuukausittain

Tässä korkean suorituskyvyn silikonihydrogeelipohjaisessa kuukausittaisessa piilolinssissä on kaksi ainutlaatuista teknologiaa, jotka parantavat käyttömukavuutta. HydraGlyde® Moistuer Matrix -teknologia varmistaa, että piilolinssin pinta pysyy kosteutettuna koko päivän.

AIR OPTIX® plus HydraGlyde® Multifocal -kontaktilinssit on suunniteltu parantamaan ikääntymisen aiheuttamaa presbyopiaa. Linssinvalmistaja Alcon valmistaa nämä moniteholinssien kuukausittaiset kertakäyttölinssit silikonihydrogeelimateriaalista, jolla on erinomainen hapenläpäisevyys. Linssien vaaleansininen väri tekee niistä helposti käsiteltävät. Tämä tuote sisältää 3 linssiä.

HydraGlydillä vahvistettu kestävä materiaali.

AIR OPTIX® plus HydraGlyde® Multifocal -monikaluslinssit on suunniteltu tarjoamaan erinomaisen käyttömukavuuden 30 päivän ajan. Tämä HydraGlyde®-teknologia, joka sulkee vettä linsseihin, antaa miellyttävän kostean tunteen ja mukavuuden käytettäessä. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä käyttäjille, joilla on herkät silmät tai kuivasilmäisyysoireyhtymä.

Näissä moniteholinsseissä on myös SmartShield®-teknologia, joka muodostaa linssien pinnalle suojakilven, joka estää lian kertymistä. Lika vaikuttaa näin ollen mahdollisimman vähän linssien käyttömukavuuteen ja kestävyyteen.

Eri optisten vyöhykkeiden yhdistelmä

Air Optix plus HydraGlyde Multifocal -linssit on suunniteltu siten, että eri optisten vyöhykkeiden välinen siirtyminen on sujuvaa. Näin voit nähdä lähi-, keskipitkän ja pitkän matkan etäisyydet ilman vääristymiä myös ajon aikana.

AIR OPTIX® plus HydraGlyde® Multifocal -kuukausikertakäyttöiset piilolinssit tarjoavat kirkkaan näön ja erinomaisen käyttömukavuuden koko päivän, joka päivä. AIR OPTIX® plus HydraGlyde® Multifocal -kuukausikertakäyttöisissä piilolinsseissä on Alconin HydraGlyde® Moisture Matrix -teknologia, joka takaa pitkäkestoisen kosteuden, ja SmartShieldTM -teknologia, joka suojaa entistä paremmin lian kertymistä vastaan.

Samanlaisia tuotteita