Acuvue Oasys with Transitions (6 linssiä)

Piilolinssit
32,74
31,90
-3%
BC
PWR
kpl
BC
PWR
kpl
- +
BC
PWR
kpl
- +
Varastotiedot ovat käytettävissä parametrien valinnan jälkeen.

Info

Kaarevuus
8.4
Brändien
Acuvue
Vaihtoväli
1-2 viikoittaiset piilolinssit
Valmistaja
Johnson & Johnson
UV filtteri
Kyllä
Pakkauksen koko
6
Hapen läpäisevyys
129
Vesipitoisuus
38
Luokat
Spherical
Materiaali
senofilcon A (62%)
Halkaisija
14.0 mm
Artikkeli nro.
AOWT6

Yksityiskohdat

Varastosta loppuneiden tilausten osalta varaathan pidemmän toimitusajan! (noin 30 työpäivää)

Pakkaus: 6 kpl / laatikko

Säilyvyys: 2 viikkoa

ACUVUE® OASYS with Transitions -kaksiviikkoiset piilolinssit ovat todellinen läpimurto optisella alalla! Se mukautuu välittömästi valo-olosuhteisiin, ei siristelyä aurinkoisella säällä tai ajamista yöllä; se mukautuu jopa näytön kirkkauteen!

Tehokas valonsuodatus - linssi suojaa silmiä jatkuvasti liialliselta valolta miljoonien valoa tunnistavien hiukkasten avulla. Ei enää kipua, siristämistä, käsien peittämistä!

Teknologia on materiaalissa - ei vain linssin pinnalla. Tämä pitää linssin kestävänä: turvallinen käyttää.

Korkea UV-suoja - linssiin on sisällytetty parhaan laatuluokan suodattimia, joten se imee sienen tavoin haitalliset UVA/UVB-säteet - lähes 100 %.

Vähentää ajovalojen aiheuttamaa epämukavuutta - edellä kuvattu linssi sopii kuljettajille, koska se vähentää auton ajovalojen aiheuttamaa valoa. Matkasi on nyt entistäkin mukavampi!

Täydellinen näönlaatu - Light Intelligent -teknologian ansiosta linssi takaa entistä paremman kontrastin ja värikylläisyyden; ei varjoja, kohinaa tai häikäisyä.

Kahden viikon käyttöaika - yhtä linssiparia voi käyttää jopa 14 päivää. Ainoa ehto on päivittäinen puhdistus ja desinfiointi.

ACUVUE® OASYS with Transitions -linssin ominaisuudet:

Senofilcon A -materiaali on tämän modernin linssin sydän, joka sisältää kaiken teknologian - ei pelkkää peitekerrosta. Tämä tekee siitä kestävän käyttää. Se tarjoaa täydellisen näönkorjauksen ja fotokromaattisen suojan. Mitä tämä tarkoittaa? Linssi mukautuu välittömästi vallitseviin valo-olosuhteisiin - se imee ylimääräisen valon ja suojaa silmiäsi äkilliseltä häikäisyltä, kipuilulta ja siristykseltä. Kun ajat yöllä, linssi vähentää ajovalojen aiheuttamaa häikäisyä. Varmistaa turvallisen ja mukavan matkan.

Light Intelligent -teknologian ansiosta ACUVUE OASYS with Transitions takaa täydellisen näönlaadun - kontrastin ja värikylläisyyden lisääntyessä, ilman varjoja ja heijastuksia. Linssit on varustettu korkealaatuisilla UV-suodattimilla, jotka suojaavat 100 % haitallisilta auringonsäteiltä. Jo mainittujen ominaisuuksien lisäksi voit tietenkin luottaa myös monipuoliseen käyttömukavuuteen - ilman silmien kuivumista tai linssiherkkyyttä. Laaja dioptriavalikoima sekä negatiivisia että positiivisia dioptrioita, ACUVUE OASYS with Transitions on oikea valinta sekä likinäköisille että kaukonäköisille käyttäjille.

ACUVUE® OASYS with Transitions -kontaktilinssien suurimmat edut:

  • Ainutlaatuinen, läpimurtoteknologia - markkinoiden ensimmäinen piilolinssi, joka tarjoaa sekä näönkorjauksen että suojan äkillisiä valo-olosuhteiden muutoksia vastaan.
  • entistä parempi näönlaatu - voimakkaampi kontrasti ja värikylläisyys; ilman kohinaa, varjoja ja häikäisyä.
  • kestävyys - suoraan materiaaliin rakennetun teknologian ansiosta - ei vain linssiä peittävänä kerroksena.
  • korkea käyttömukavuus - silmät eivät kuivu eikä linssi tunnu silmässä. Lisäksi ei tarvitse siristellä silmiä äkillisissä valaistusolosuhteiden muutoksissa.
  • täydellinen suoja UV-säteiltä - laadukkaiden suodattimien ansiosta.

Kenelle ACUVUE® OASYS with Transitions -linssejä suositellaan?

Nykyaikaiset ACUVUE OASYS with Transitions -linssit ovat täydellinen valinta niille, joille äkilliset, voimakkaat valo-olosuhteiden muutokset ovat epämukavia. Työskentely näytön ääressä, autoilu, lisääntynyt fyysinen aktiivisuus, muuttuvat valo-olosuhteet - jos jokin näistä koskee sinua, ACUVUE OASYS with Transitions on täydellinen linssi sinulle! Se tarjoaa myös parhaan suojan haitallisia UV-säteitä vastaan herkimmille ihmisille.

Mielipiteet

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon kampanjoistamme ja uutisista.