1 Day Acuvue TruEye (30 linssiä)

Piilolinssit
36,14
28,90
-20%
BC
PWR
kpl
BC
PWR
kpl
- +
BC
PWR
kpl
- +
Varastotiedot ovat käytettävissä parametrien valinnan jälkeen.

Info

Kaarevuus
8.5, 9.0
Brändien
Acuvue
Vaihtoväli
Päivittäin
Valmistaja
Johnson & Johnson
UV filtteri
Kyllä
Pakkauksen koko
30
Hapen läpäisevyys
118
Vesipitoisuus
46
Luokat
Spherical
Materiaali
Narafilcon A
Halkaisija
14.2 mm
Artikkeli nro.
1DATE30

Yksityiskohdat

Valmistaja Johnson & Johnson lopettaa ACUVUE TruEye -merkin käytön. ACUVUE TruEye -merkkisiä tuotteita on saatavilla niin kauan kuin niitä on jäljellä.

1 Day Acuvue TruEye uudet päivittäiset piilolinssit, BC:8.5, 9.0 laatikko / 30 kpl

Pakkaus: 30 kpl / laatikko

Käyttöaika: päivittäin

ACUVUE TruEye -kontaktilinssien käyttäjille olemme koonneet valikoiman saatavilla olevia piilolinssejä, joista voit valita, jotta vaihto olisi helpompaa:

Johnson&Johnsonin viimeisin kehitys. 1 Day Acuvue TruEye -linssi oli yksi ensimmäisistä silikonihydrogeeliä käyttävistä linsseistä. Linssin erittäin ohuen rakenteen ansiosta 1 Day Acuvue TruEye -linssin hapenläpäisevyys on korkea. Silikonihydrogeeli vähentää menestyksekkäästi kuivasilmäisyyden aiheuttamaa ärsytystä, joten kuivasilmäisyydestä kärsivät voivat nauttia piilolinssien eduista koko päivän.

1 Day Acuvue TruEye on päivittäinen piilolinssi, käytä sitä aamulla ja heitä se pois illalla. Täydellinen rentoihin urheiluharrastuksiin tai vain silloin, kun et halua vaivautua päivittäisen hoidon kanssa.

UV-A- ja UV-B-suojaus

1 Day Acuvue TruEye -kontaktilinssit tarjoavat erinomaisen suojan UV-A- ja UV-B-säteiltä, ja tässä tuotteessa on myös paikoitusmerkki, joka helpottaa linssien asettamista.

 

Mielipiteet

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon kampanjoistamme ja uutisista.